Eurovision

Τι λέγαμε την άλλη φορά; Όταν σου λείπει η Ελλάδα ...παρακολούθησε Eurovision!!! Καλά, πάνω που ετοιμαζόμουνα να δουλέψω όλους τους Φιλανδούς αύριο που μου έχουν στηθεί περιμένοντας τους Lordi, μου προέκυψε ένας Δίας ...λίγο κουνιστός να τραγουδάει ...Volare!!!

Τίποτα κακό με την συμπαθή τάξη των gay, όπως λένε και οι ..ειδικοί αλλά αδερφάκι μου αυτός ο Δίας …κάπως μου κάθισε και ήρθε μετά και ο Ερμής για να συμπληρώσει!!! Το τι δούλεμα έχω να φάω, έτσι σκέφτομαι να εξαφανιστώ μέχρι την Τετάρτη. Με τις φουστίτσες και το μπαλέτο... τέτοια καζούρα έχω να φάω από τότε που χάσαμε 6-1 από την εθνική Φιλανδίας, πριν το Euro Ολη η εξέδρα φώναζε ‘Αλβανία’ κι εγώ ήμουνα μόνος μου, με τη φανέλα της εθνικής σε μια εξέδρα γεμάτη Φιλανδούς. Ακόμα πληρώνω τις μπίρες που έχασα εκείνη τη μέρα σε στοιχήματα!

Και γυρνώντας στη Eurovision, μας δείχνουν κάτι τουριστικές σκηνές ανάμεσα στα τραγούδια, ε λοιπόν στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εικόνες από τις χώρες που θα τραγουδούσαν άλλα δεν ...είναι από την Ελλάδα, μόνο που δεν φαίνεται πουθενά αυτό κι αν το κάνανε για να το παίξουν και καλά τουριστική προβολή χάσανε, γιατί τώρα ο Φιλανδός νομίζει ότι θα δει όλες αυτές τις παραλίες, τα εκκλησάκια, τα αρχαία και δεν ξέρω τι άλλο στην Αρμενία, στη Αλβανία και πιθανότατα για κάποιους άλλους στην Φιλανδία, την Ελλάδα πάντως δύσκολα θα την φανταστούνε.

Τα τραγούδια ήταν μια ...υπενθύμιση του γιατί ποτέ στο παρελθόν, τουλάχιστον από τότε που άρχισα να μιλάω και να περπατάω, δεν ξαναπαρακολούθησα το διαγωνισμό Eurovision. Το ένα χειρότερο από το άλλο. Κατ’αρχη όλες οι τραγουδίστριες δεν είχαν ...φωνή. είχαν καυτά μίνι σορτς! Και κάτι ακόμα, πολλές πλαστικές εγχειρίσεις. Ήταν σαν το comeback όλων των απομιμήσεων της Cher! Καλά αυτό αγγίζει τα όρια του τρομακτικού. Και κάποιοι λέγαν για την ηλικία της Βίσση, εδώ είναι τα ζόμπι τραγουδάνε ακόμα με σορτσάκια!

Υπήρχαν και άντρες τραγουδιστές!!! Καλά τώρα αν πω τίποτα θα παρεξηγηθώ χοντρά! Πιστέψτε το, άλλα οι Lordi είναι οι καλύτεροι με διαφορά!!! Και περάσανε και στον επόμενο γύρο, πράγμα που σημαίνει, όλη η Φιλανδία θα είναι κολλημένη στη τηλεόραση το Σάββατο. Το μόνο τερατώδες ήταν το make-up τους, κατά τα άλλα και το τραγούδι ακουγόταν και η παρουσία τους ήταν καλή.

Γαμώτο όσο σκέφτομαι ότι αυτά είναι μόνο τα ημιτελικά και τα τελικά έπονται το Σάββατο... την έχω βάψει, πρέπει να εξαφανιστώ σε κανένα χωριό της Λαπωνίας!

Λοιπόν από σήμερα κρύβομαι και προσεύχομαι να τους τελειώσαν οι ‘θεοί’ γιατί την έβαψα αν το ίδιο show είναι και το Σάββατο!

Α! Κάτι τελευταίο, σε πολλά τραγούδια και στο μπαλέτο που έβαλαν στη διακοπή με τους ελληνικούς χορούς ήταν και διάφοροι μασκαρεμένοι σατανάδες, ας ελπίσουμε ότι μετά τον DaVinci η εκκλησία να μην πιάσει την Eurovision γιατί Χρυστόδουλε δεν θα το αντέξω με τίποτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί Ελληνικής κοινότητας στη Φινλανδία ...ξανά!

Διάλειμμα με χιόνι

Κασσελάκιος ο λόγος