Θέατρο παραλόγου

Δεν ξέρω από που να αρχίσω, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο είναι να παραθέσω απόσπασμα διαλόγου: “καταλαβαίνεις ότι αυτό που είμαι είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έζησα τα τελευταία τριάντα χρόνια; Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και το ότι είμαι στη Φιλανδία μαζί σου αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα αυτής της πορείας;” και η απάντηση, “ναι, αλλά δεν θα κινδύνευες να πεθάνεις!” εδώ χάνω την λογική μου, “μα σοβαρολογούμε τώρα; σκέψου τι μου λες!”

Λοιπόν αυτή είναι η μόνιμη συζήτηση που έχουμε από την Πέμπτη που γυρίσαμε από τη γιατρό που παίχτηκε ένα άλλο θέατρο παραλόγου. Η γιατρός αφού μελέτησε το φάκελό μου και το σκέφτηκε αρκετά αποφάσισε ότι για όλα φταίω εγώ και ο τρόπος ζωής μου τα τελευταία τριάντα χρόνια και όταν μετά από δύο ώρες της είπα ότι τουλάχιστον εγώ στην κόρη μου θα αφήσω κάτι περισσότερο από ένα σαββατοκύριακο στη Disneyland η γυναίκα μου είπε ότι αφήνω το μεσογειακό μου ταμπεραμέντο να με παρασύρει! Στη παρατήρησή μου τι έπρεπε να γίνει, να με κλείσουν οι γονείς μου σε ένα γυάλινο κλουβί και να περνάει κόσμος απ' έξω και να με φτύνει και οι δυο τους χαμογέλασαν και κάτι είπαν για ...βρετανικό χιούμορ! Καλά, ο Άμποτ και ο Κοστέλο σε φιλανδική έκδοση!!!

Λοιπόν σύμφωνα με τη γιατρό μου και τη γυναίκα μου έπρεπε τα τελευταία τριάντα χρόνια να ζω μια ζωή ήρεμη που η τηλεόραση θα ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος μου – σημειωτέον ότι το τελευταίο καιρό δεν έχουμε τηλεόραση αλλά αυτό θα το εξηγήσω όταν ηρεμήσω – που θα έκανα μια δουλειά που δεν θα μου δημιουργούσε άγχος και νεύρα, που δεν θα ταξίδευα παρά μόνο για διακοπές και που η διατροφή μου θα ήταν ...ότι τρώνε οι αγελάδες. Στην παρατήρηση μου ότι ακόμα και η Δάφνη είναι αποτέλεσμα των όσων έχω ζήσει΄, όπως τα έχω ζήσει και αυτού που είμαι οι απαντήσεις ξεφεύγουν κάθε λογικής.

Εν ολίγοις σε θέματα διατροφής μου επιτρέπεται να τρώω τα νύχια μου κάθε Σαββατοκύριακο και επίσημες αργίες και για το πότε μπορώ να αναπνέω το διαπραγματευόμαστε ακόμα! Αυτά τα δικά μου και από ότι φαίνεται το μαρτύριο θα συνεχιστεί όλη τη βδομάδα – μεγάλη βδομάδα για μας μιας και έχουμε Πάσχα την ερχόμενη Κυριακή! Α, ήρθε την Παρασκευή και το χαρτί για το επόμενο ραντεβού με το χειρουργείο, η εγχείρηση αν όλα πάνε καλά ορίστηκε για την 21η Απριλίου, θα με σφάζουν επετειακά, έτσι για να ξέρουμε ότι στη ταράτσα ...κάποιον βαράνε!!!


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό κουράγιο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έλα, έλα, υπερβολές. Δεν μπορούν βέβαια να σε κάνουν να αλλάξεις μυαλά και ζωή σε αυτή την ηλικία και μετά από όλα αυτά τα χρόνια, κι ούτε είπε κανείς να μπεις σε μια γυάλα.
Αλλά λίγη σύνεση και αυτοσυγκράτηση -με μέτρο και αυτές- δεν βλάπτουν!!!
Και, όχι δεν θα τρως ό,τι οι αγελάδες, γιατί δεν είμαστε χορτόφάγα όντα εμείς. Αλλά φάε και λίγα από αυτά που τρώνε οι αγελάδες!
Κάπνισε λίίίγο λιγότερο!

:)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AthanasiaPsycho:Νευρίασα και εγώ να σου πω τώρα γιατί δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει νόημα να ψάχνεις πως έζησες αλλά το πως θα περνάς καλύτερα τη ζωή σου από εδώ και πέρα.Εάν είναι θέμα Μεσογειακού Ταμπεραμέντου, μήπως μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους ή το Ταμπεραμέντο των Φιλανδών αλλά και όλων των ανθρώπων που δεν 'προσέχουν τον εαυτό τους', καθώς επίσης και ανθρώπους οι οποίοι 'προσέχουν' και αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις; Το θέμα του άγχους και των νεύρων οφείλεται σε εμάς ή στην ευρύτερη κοινωνία; Όμως εσύ δεν 'μασάς'!!!
Ελπίζω να σας άρεσαν τα ζωάκια και τα 'μεταφορικά μέσα'!
Ο χρήστης phivos είπε…
Στις χώρες που ζούμε, my boy, σήμερα είναι Κυριακή των Βαΐων και την άλλη Κυριακή είναι Πάσκα! ¦D
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
που να εξηγήσεις στη γιατρό σου τι είναι το κοκορέτσι λοιπόν!! COCORETSI!:p πέρα απ'τα αστεία όμως θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα krotkaya και ειδικά στο θέμα του τσιγάρου μιας και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Θάνος και τσιγάρο!πάντως μη στεναχωριέσαι γιατί η καταναλωτική μανία του έλληνα και η απεριόριστη λύσα του για χρήμα έχει επινοήσει χάμπουργκερ με γαρίδες!! ναι ναι δε ξέρω αν είναι παγκόσμια πατέντα αλλά πρέπει να το δεις για να το καταλάβεις! (ιιιιχ!!)


φιλάκια! :) Πωλίνα
Ο χρήστης Φωτούλα Τζιώντζου είπε…
Σα να πρέπει να αποφασίσεις μου φαίνεται και ίσως όχι μόνο για τη διατροφή, αλλά και για το πόσα είσαι διατεθειμένος να "θυσιάσεις" για να κρατήσεις ότι έχεις. Και αυτό δε σημαίνει πάντα συμβιβασμό ή μισή ζωή νομίζω δε ξέρω και σίγουρα....
Και επίσης δε μου φαίνεται ότι το ερώτημα που αφορά στη Δάφνη, σε αυτή τη φάση, είναι ή Ντίσνευλαντ ή το δικό σου, παραπάνω, αλλά ή μαζί σου ή δίχως σου, πόσο ισχυρότερο κίνητρο να χρειαστεί κάποιος;;;
Από την άλλη μπορεί απλά να μη καταλαβαίνω...
Όμορφη μέρα να έχετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα με σφάζουν επετειακά

hehe,
σορρυ,
way u put it, made me smile, ...well, laugh :)
καλό κουράγιο, να τελειώνει και αυτό

α
επίσης
αυτά και χειρότερα θα σου πει η γυναίκα σου γιατί όταν αγχωνόμαστε για κάποιον που αγαπάμε έτσι κάνουμε, το χάνουμε καμιά φορά, πείτε το ψυχωτικό, μη λογικό, οτιδήποτε, και με τη γιατρό μια χαρά βρήκε να κάνει κόμμα, και τα αντίθετα να έλεγε η γιατρός πάλι νομίζεις δεν θα έβρισκε να πει? όχι για σενα, αλλά για να ξεσπάσει :) simple like this
Ο χρήστης Sofia είπε…
α, μα όλο το ζουμί είναι στα γλυκά 'λάθη'...

σε φιλώ, καλά να είσαι.
Ο χρήστης George Barkouris είπε…
Εμαθα κάτι καθώς περνούσαν τα χρόνια από πάνω μου...
Κάθε φορά που βρισκόμουν σε δύσκολη κατάσταση, αυτοί που με αγαπούσαν και πραγματικά ενδιαφέρονταν, ήταν που μου επισήμαιναν το φταίξιμό μου, τα λάθη μου. Και, ουσιαστικά, αντί να με βοηθούν, με έριχναν βαθιά στην κατάθλιψη...

Εμαθα κάτι καθώς περνούσαν τα χρόνια...

Οτι, τώρα που περνάω κι εγώ τους πόνους μου, και κοιτάω πίσω, αισθάνομαι οτι πραγματικά είμαι ευχαριστημένος από την ζωή που έζησα, από τα λάθη, τις ευτυχίες μου και τις δυστυχίες μου.

Θεωρώ οτι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Για όλα όσα έζησα, για ότι έκανα και δεν έκανα...

Χαμογελάω με νοσταλγία στο παρελθόν και με προσμονή στο μέλλον, όσο αβέβαιο και απρόβλεπτο πλέον κι αν είναι.

Εμαθα κάτι καθώς περνούσαν τα χρόνια....

Να είμαι ευτυχισμένος φίλε.

Δύναμη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
(ο μπλόγκερ εξακολουθεί να μου κάνει μούτρα, οπότε δε με γράφει για να μάθω. ΤΙ να μάθω πρωινιάτικα? Τεσπα...)

Εχω να δηλώσω ότι είμαι πανευτυχής που βρήκα συνάδελφο στον Αγώνα:
με κατάφωρη παραβίαση της υπόσχεσής μου να μην ξερομπιάζομαι για τα ενδογαμηλιακά μας, τολμώ να πω ότι σε αυτό το σημείο έχω βρεθεί πολλάκις (και βρίσκομαι ακόμα) με διαλόγους (ή μάλλον μονομερείς γκαρίκλες εκ μέρους μου) του τύπου:

***********************

"ΔΕΘΑΜ'ΑΦΗΣΕΙΣΕΜΕΝΑ ΧΗΡΑΜΕΔΥΟΑΝΗΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝΚΑΡΦΩΝΕΙΝΑΤΡΩΣ ΤΑΓΥΡΟΠΙΤΤΟΣΟΥΒΛΑΚΑ ΤΡΙΑΤΡΙΑ ΚΑΙΟΙΚΩΛΟΑΡΤΗΡΙΕΣΣΟΥ ΘΑΕΙΝΑΤΟΣΟΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΘΑΘΕΛΟΥΝΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΓΙΑΝΑΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙΘΑΜΟΥΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕΚΑΝΑΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΙΔΗΘΑΒΟΥΛΩΣΟΥΝ
ΜΑΖΙΚΙΟΛΕΣΟΙΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕΣΑΣΤΙΣΚΩΛΟΚΑΡΩΤΙΔΕΣΣΟΥ ΓΙΑΝΑΜΗΝΠΩΣΤΙΣΚΩΛΟΒΑΛΒΙΔΕΣΣΟΥ
ΚΑΙΔΕΘΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΘΑΕΡΘΟΥΝΝΑΜΟΥΠΟΥΝΕ
ΟΤΙΑΝΕΤΑΟΙΚΩΛΟΑΡΤΗΡΙΕΣΣΟΥ
ΕΠΑΙΡΝΑΝΤΟΒΡΑΒΕΙΟ"ΝΤΕΜΗΣΡΟΥΣΣΟΣ"
ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑΛΙΠΟΥΣΛΙΠΟΥΣΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΗΠΛΑΚΑΠΛΑΚΑΠΛΑΚΑ,
ΚΑΚΟΥΡΓΕ,ΕΚΑΚΟΥΡΓΕ!!!!!!!"

***************************

το οποίο αφού λέγεται με ένταση "μας ακούνε σε ακτίνα 26 οικοδομικών τετραγώνων χωρίς ενισχυτές και μικρόφωνα", ακολουθείται από γοερό κλάμμα για την μοίρα μου την καρμίρισσα...

Και μετά όρκοι αιώνιας πίστης, αφοσίωσης στον κοινό αγώνα (μη χέσω) και υποσχέσεις ότι κομμένο το junk.

(και -ΒΟΥΉ ΤΟΥ ΜΑΎΡΗ- το όλο σκηνικό ν'ακολουθείται από σιγανούς μικρούς θορύβους "...μπικ-μπικ-μπλικι-μπλίκ... ναι, πίτσα "Αγλέουρας" εκεί? θα ήθελα να παραγγείλω παρακαλώ.... ΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ? Μια πιτσούλα ρε παιδί μου, ούτε γύρος ούτε μπέηκον...")

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην σύζυγο και οσιομάρτυρα. Και σε όποιον έρχεται σε επαφή με το θηρίο (εσένα καλέ!) αυτό το διάστημα.
:))))))))))

Αφρο

ΥΓ1- κόψε το τσιγάρο μόνο και αυτό από μόνο του θα compensate για πολλά.

ΥΓ2- φυσικά όλα αυτά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου και στον εαυτό σου σε κάνουν το διαμάντι που είσαι. Αλλά όπως και όλοι μας, όταν δεν ξέρει κανείς τι αμορτισέρ έχει ο οργανισμός του, το τρέχει το αμάξι μετα χίλια. Και δεν φέρει και πολύ μεγάλη ευθύνη δλδ, νιάτα ρε παιδί μου, δεν κρατιούνται!

Οταν μάθει όμως ότι έχει σπάσει σασμάν, ε, εκεί θέλει λίγο κράτει, και λίγη ευγνωμοσύνη κιόλας που σε έβγαλε ασπροπρόσωπο και δεν χρειάστηκε να το δέσεις με κορδελλάκι ας πούμε για να μην τα φτύσει από τα πρώτα χιλιόμετρα...

Μην τα παίρνεις λοιπόν κι εσύ, cool και συνεχίζεις με την ίδια φόρα, απλώς πιο προσεκτικά, αυτό είναι όλο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πούσαι, έλα να πεις τον πόνο σου στον κακούργο, που αισθάνεται και "ριγμένος" επειδή έκανα το "Θέατρο του Παραλόγου" με έξτρα αδρεναλίνη, τεστοστερόνη κι αναβολικά μη σου πω, προκειμένου να ΜΗΝ μπει μπάρμπεκιου με διπλή σούβλα για πασχαλινά αρνιά στον κήπο...

... και μου το κρατάει μανιάτικο!

Για να το πετύχω όμως, εκεί να δεις, να "βαράνε τον Αντρέα στην ταράτσα" που λένε κι επετειακά! Είδα κι επαθα να ηρεμήσω τα μαλλιά μου, που είχαν σηκωθεί ορθια σαν της Μέδουσας από την μάχη!

ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ!

ξανα-μανά Αφρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άφρο!
Δέν μας ξέρεις καλά , εμάς τούς βόρειους..(με ελληνική καταγωγή..)
Μήν λές μεγάλα λόγια,,!

Σ΄αγαπὠ, απο τότε που διάβασα ένα κόμμεντ στου Ν.Δ. για την Μάνα σου..
Εἰμαι δεμένος μαζύ σου..

Έχω πολλές ιστορίες να γράψω,αλλά θα αρκεστώ να σου πώ,πώς κάνεις λάθος..

Ο Ovi είναι σωστός, και τολμάει να πεί την αλήθεια,,

(μπορεί και νάμαι ο παππούς σου, πάνω απο 40 χρόνια στην σκανδιναβία,,)

Υ.Γ
αν δεν κάνω λάθος, είσαι ΕΣΥ,( με άλλο όνομα),που μια βραδυά, παραβρέθηκες σέ μιά συνάντηση σε μια ταβέρνα, που διωργάνωσε ο "γερος"... πρίν 3 χρόνια..περίπου .
(όχι δεν είμαι εγώ ο γέρος,,)..
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Να τι βαριέμαι αφόρητα στο μπλόγκινγκ, τις παρεξηγήσεις και τις κατηγορίες και τις επεξηγήσεις... τεσπα, επειδή είμαι φιλοξενούμενη και δεν θέλω να βαραίνει το κλίμα σε ξένο μπλογκ, να... απολογηθώ!

@ανώνυμε,

"Άφρο!
Δέν μας ξέρεις καλά , εμάς τούς βόρειους..(με ελληνική καταγωγή..)
Μήν λές μεγάλα λόγια,,!"


Ειδικά αν είστε και ανώνυμος, βόρειος ή νότιος ή ανατολικομεσημβρινός, δεν σας ξέρω καθόλου καλά!

Μεγάλα λόγια? Μάλλον είστε off στο κλίμα των σχολίων μου. Κακό χιούμορ ίσως, αλλά μεγάλα λόγια? Ημαρτον!

"Σ΄αγαπὠ, απο τότε που διάβασα ένα κόμμεντ στου Ν.Δ. για την Μάνα σου..
Εἰμαι δεμένος μαζύ σου..


Ευχαριστώ (φαντάζομαι) αλλά δεμένος κι ανώνυμος? Γιατί τόση ντροπή? Η αγάπη, ακόμη και η ιντερνετική, δε λέει χωρίς έστω ένα νικ και το σχετικό μπλογκ, net etiquette αν μη τι άλλο...

Έχω πολλές ιστορίες να γράψω,αλλά θα αρκεστώ να σου πώ,πώς κάνεις λάθος..

Ο Ovi είναι σωστός, και τολμάει να πεί την αλήθεια,,"


Είπα εγώ ποτέ πως ΔΕΝ λέει την αλήθεια? Την αλήθεια του λέει, και πολύ γλαφυρά μάλιστα. Ο σκοπός μου ήταν να του δείξω ότι και η άλλη πλευρά έχει τα δίκια της, γιατί ο πανικός σου ότι ο άνθρωπός σου έχει κάτι κακό και η αγάπη σου γι'αυτόν, σε κάνει να υπερβάλλεις, σε σημείο που να έυχεσαι να είναι διαφορετικός - το οποίο είναι dead-end, γιατί αν ήταν διαφορετικός δεν θα είσασταν μαζί!

Και μην ανησυχείτε, το τρώω κι εγώ το άγριο μάλωμά μου ότι δεν με προσέχω (και κατ'επέκτασιν "γράφω" τις υποχρεώσεις μου κυρίως ως προς το να με διατηρώ σε καλή κατάσταση για να φροντίζω τα παιδιά μας). Οι σοκολάτες ας πούμε που έχω φάει στη ζωή μου θα μπορούσαν να προκαλέσουν ηπατοπάθεια και σε ελέφαντα! :ΡΡΡ

"(μπορεί και νάμαι ο παππούς σου, πάνω απο 40 χρόνια στην σκανδιναβία,,)">

Καλά, για ηλικίες, κρύψτε λόγια, μπορεί να βρεθούμε συνομίληκοι στο τέλος! :)))))

"Υ.Γ
αν δεν κάνω λάθος, είσαι ΕΣΥ,( με άλλο όνομα),που μια βραδυά, παραβρέθηκες σέ μιά συνάντηση σε μια ταβέρνα, που διωργάνωσε ο "γερος"... πρίν 3 χρόνια..περίπου .
(όχι δεν είμαι εγώ ο γέρος,,).."


ΕΓΩ καλέ μου, ουδεπόποτε παρεβρέθην στην βραδιά (την μετά τον ΙΑΝΟ αν κατάλαβα καλά).

Τώρα δεν ξερω πού κολλάει το υστερόγραφο με το σχόλιο σας, αλλά αν σημαίνει πως καταφέρομαι εναντίον της κρεατο-σπονδής ενώ η ίδια είμαι βασικός σπόνσορας χασαποταβερνών... χμ, να το σκεφτώ...

Από πότε αντιτίθεται αυτό που λέω περί κρεατοφαγίας με το να παρευρίσκομαι σε ταβέρνα?

Ετσι ή αλλιώς για την παρέα πηγαίνω, και τη βγάζω με ψωμί και καμμιά σαλάτα. Η πάω κατευθείαν στο γλυκό!

Ακόμη βέβαια κι αν ήμουν ταμένη κρεατοφάγος πριν 3 χρόνια, τι το ανακόλουθο με το σχόλιό μου, αφού μέσα σε τρία χρόνια θα μπορούσα να έχω γίνει ορκισμένη χορτοφάγος?

YΓ- μη και σ'ακούσει ότι τον λες.. "γέρο", σ'έφαγε! :))))
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφρο,

ισχύει αυτό που λες για το τσιγάρο, αλλά νομίζω πως είναι πιο εύκολο για το Θάνο να κ΄ψει τις φλέβες του μόνος του παρά το τσιγάρο... :(

(και τον καταλαβαίνω για να πω τη μαύρη μου την αλήθεια, γμτ!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφροδίτη ζητώ συγνώμη!
Ήμουν σέ λάθος συχνότητα.. Δέν θα το ξανακάνω (18/3/08 23:39)
Όσο για το "γέρος" ,εννοούσα έναν μπλόγερ μ΄αυτό ακριβώς το το όνομα, (ωραίος τύπος) ηλικίας τότε γύρω στα 65- ο Ν.Δ. δέν ήταν μπλόγερ τότε,ήταν χειμώνας του 2005 ,η δέ ταβέρνα ΔΕΝ ήτανε ο ΙΑΝΟΣ .
Συγνώμη και απ΄τον οικοδεσπότη επίσης ,για την κατάχρηση του χώρου
Τέλος για μένα πλέον το μπλόγιν..
Ο χρήστης advocatus diaboli είπε…
Είναι λογικό μετά από όλα αυτά να είσαι θυμωμένος με τον «δαίμονα» που έμπλεξες και να νομίζεις ότι είσαι θυμωμένος με τους άλλους. Δεν μπορώ να σου συστήσω να είσαι κουλ γιατί ούτε κι εγώ τα καταφέρνω να είμαι. Απλώς, δες από αυτά που σου συστήνουν τι θα σε ωφελήσει σημαντικά και τι δευτερευόντως. Τότε, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μερικά από τα πρώτα και να αγνοήσεις τα δεύτερα.
Σε φιλώ. Δεν έχω νέα ακόμη από εξετάσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.
Ο χρήστης ovi είπε…
coolplatanos tervetuloa στο φιλανδικό φτωχικό μας!!! ;) Από κουράγιο άλλο τίποτα, από υπομονή πάσχω!

Γλυκιά μου krot, είμαι σίγουρος ότι θα δυσκολευτείς να το πιστέψεις αλλά καπνίζω ένα πακέτο ανά τέσσερεις και πέντε μέρες!!! Δεν ξέρω πως έχει συμβεί, φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τις ναυτίες που νιώθω! Όσο γι αυτά που τρώνε οι αγελάδες ...δεν θέλεις να ξέρεις τι σκέφτομαι!
Ο χρήστης ovi είπε…
AthanasiaPsycho, τώρα λεπτομέρειες αλλά το Psycho είναι μια από τις ταινίες που μας έδειξαν στο πανεπιστήμιο για ...μελέτη!!! Όσο για το Μεσογειακό μου ταμπεραμέντο είναι μάλλον αστείο γιατί όσοι με ξέρουν μάλλον με κατηγορούν για φλεγματισμό και πολλές φορές υπερβολική ηρεμία!

Φοίβο σου άρεσε το Mämmi όταν ήσουν εδώ;
Ο χρήστης ovi είπε…
Πωλινάκι, τρελαίνομαι για ...Cocoretsi!!! Πολλά φιλιά γλυκιά μου!

νερίνα αμ το κακό είναι ότι έφτασα στο αμήν για να αρχίσω να θυσιάζω μερικά πράγματα!!! Αλλά εντάξει δεν το θεωρώ συμβιβασμούς, έχω μπει στο χορό εδώ και ένα χρόνο και απλά ...χορεύω!
Ο χρήστης ovi είπε…
Καλά με σένα trol κάτι περιμένω ...δύο χρόνια τώρα και όλο ...έρχεται!!! Να δω πότε θα τα πούμε (πιούμε) από κοντά!

Σοφάκι πολλά φιλιά γλυκιά μου.
Ο χρήστης ovi είπε…
Tervetuloablend, να σου πω την αλήθεια για πολύ λίγα πράγματα έχω μετανοιώσει, ακόμα και τα λάθη μου όσο οδυνηρά και να ήταν είναι μέρος αυτού που είμαι τώρα! Όσο για την ευτυχία και τα θέλω είναι χρόνια τώρα που έχω μάθει ότι δεν ξέρω τι θέλω ή καλύτερα τα θέλω μου αλλάζουν κατά περιόδους, αλλά σίγουρα ξέρω τα ΜΗ θέλω μου!

Αφροδίτη μοναδική, ο ...συζυγικός διάλογος πολύ μου άρεσε και ...κάτι μου θυμίζει! ;) Είπαμε το τσιγάρο το παλεύω, μη γκρινιάζεις κι εσύ! Όσο για το παράδειγμά σου με το σασμάν, έχω μια φίλη που λέει χρόνια τώρα ότι δεν έχω ...θερμοστάτη!!!
Ο χρήστης ovi είπε…
anonymous καμάκι στην Αφροδίτη; Χαχαχαχα!!!

Advocatus_diaboli το τρελό είναι ότι πεινάω όλη την ώρα αλλά όταν κάθομαι στο τραπέζι ...φεύγει όλη η διάθεση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί χάθηκες βρε παιδι; ΟΚ καταλαβαίνω όλα οσα διάβασα αλλά μη χάνεσαι...εκτός αν έχεις κι εκείνες τις άλλες,τις πολιτικές αντιρρήσεις...;) Τι να κάνουμε; Δεν συμφωνούμε σε όλα.
Εχω αναρτήσει στο νέο μου blog το post σου για το περιβάλλον απο το οποίο σε ...γνώρισα. Είναι απο το 2006! Θυμάσαι;
Salome
Ο χρήστης phivos είπε…
Μια ζωή σίφουνας θα είσαι βρε μικρέ!
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
@krotkaya,

Γιατί δεν το κόβετε μαζί το ρημάδι?

(είπα εγώ τώρα, που δεν μπορώ να κόψω τις σοκολάτες...)
:)))


@ανώνυμε,

Το ανώνυμο μπλόγκινγκ ναι, να το κόψεις! Οχι το μπλόγκινγκ γενικότερα... έλα, συγκεντρώσου, αυτά είναι παιδικές ασθένειες, σύνερθε καλέεεε!

μάκια!
:))))

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί Ελληνικής κοινότητας στη Φινλανδία ...ξανά!

Διάλειμμα με χιόνι

Κασσελάκιος ο λόγος