Sunday, March 02, 2008,10:12 PM
Οδοντόβουρτσα, βιβλία ...έτοιμος!

Το κίτρινο μπλοκ να μην ξεχάσω και μολύβια, το κομπιούτερ απαγορεύεται!!! Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω και πυτζάμες! Μπλε με μικρούς ...ντάφυ ντακ!!! Την αγάπη μου για το συγκεκριμένο αναρχικό χαρακτήρα δεν την έκρυψα ποτέ. Αυτός και ο Γκρούσο Μαρξ, οι ιδεολογικοί μου μέντορες!

Α! παρά λίγο να το ξεχάσω, σε λίγες ώρες μπαίνω στο νοσοκομείο! Απ' ότι μου είπαν, θα καθαρίσουν εδώ κι εκεί, θα κόψουν από ένα κομματάκι εδώ, εδώ κι εδώ! Α, θα καθαρίσουν και λίγο εδώ, εδώ κι εδώ! Τώρα αν μου κόψουν και μερικά παχάκια δεν θα παραπονεθώ καθόλου! Εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε σε ...δέκα μέρες! Όχι τίποτα άλλο πρέπει και να είμαι καλά για τη δεξίωση της Ελληνικής πρεσβείας, δεν σας το είπα αυτό αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαι καλεσμένος! Εντάξει συμπαθώ και τον πρέσβη, σας το έχω πει ποτέ; Η μητέρα του ήταν ο πρώτος μου εκδότης που πλήρωσε τη δουλειά μου (είχα περάσει δύο χρόνια χωρίς να πληρώνομαι σε άλλα έντυπα) και ήταν και η πρώτη που μου έδωσε χώρο στην πρώτη σελίδα, είναι σαν την πρώτη φορά που έκανες έρωτα, το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή!!!

Αν φοβάμαι; Φυσικά φοβάμαι απλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Το μόνο που πραγματικά με ενοχλεί είναι ότι δεν θα μπορώ να δω τη Δάφνη, δεν θέλω να με δει με σωληνάκια και ορούς. Γι' αυτό έχει έρθει και η γιαγιά της εδώ. Αν το σκέφτομαι ...και βέβαια το σκέφτομαι αλλά ...τι θέλετε τώρα; Εδώ περνάμε αυτή τη μπόρα ένα χρόνο τώρα, λίγες ώρες στην αγκαλιά του Μορφέα θα μας στεναχωρήσουν; Αυτά έλεγα και στην Κάτρη, εσύ δεν παραπονιέσαι ότι δεν κοιμάμαι ποτέ; Ορίστε, τώρα θα κοιμηθώ! Τρία βιβλία είναι αρκετά. Θα πάρω μαζί μου και το super-trooper md!!! Δυνάμεις Αιγαίου, Χατζηδάκης καλά και λίγο jazz και κλασσική και για τις δύσκολες ώρες ...Green Day! Τι να κάνουμε ...κανείς δεν είναι τέλειος!!! ;)

Ήθελα να γράψω κάτι για τα όσα συμβαίνουν με τα blogs στην Ελλάδα αλλά έχουμε κι εδώ εξελίξεις, ο γνωστός Ιρανός σκηνοθέτης, εκδότης που κυνηγάει κι εμένα μήνυσε blog γιατί αποκαλύπτοντας τα αποδεδειγμένα ψέματα (από προηγούμενες μηνύσεις) του έκοψε την κυκλοφορία των εντύπων του! Μάρτυρας είμαι κι εγώ άρα σύντομα να περιμένω μήνυση!!! Άντε και να δούμε πότε θα σταματήσει να μας κυνηγάει επειδή δείξαμε το πραγματικό του πρόσωπο. Τώρα συγχύστηκα! Τα νέα τα έμαθα πριν από μισή ώρα και το πρώτο δικαστήριο θα γίνει σε δεκαπέντε μέρες.

Η συνέχεια της ιστορίας θα καθυστερήσει λίγο, όχι μόνο λόγω νοσοκομείου αλλά και γιατί δεν νιώθω κι εγώ σίγουρος για το τρόπο γραφής της, έχω συνηθίσει πια να γράφω στα αγγλικά και τώρα που ξαναβλέπω το κείμενο νιώθω ότι σε κομμάτια του είναι σαν μετάφραση από αγγλικό κείμενο.

Αυτά!

Advocatus_diaboli ...ευχαριστώ! Krot ...νόμιζα ότι το είχαμε κανονίσει το ...πότε!!! Αθανασία ...συνέχισε να στέλνεις!!! :)

Παρα λίγο να το ξεχάσω, σήμερα έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο και είχα δύο καταπληκτικούς φίλους από Ελλάδα για να μιλήσουμε για το Ελληνικό punk. Βάλαμε και πολλά τραγούδια και μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή και όλα τα τραγούδια ...εδώ! Και είναι το show 105!

Πολλά φιλιά σε όλους σας, θα τα πούμε σύντομα!


Υ.Γ. Λυπάμαι αλλά σήμερα δεν έχει φωτογραφία!
 
posted by ovi
15 comments