Το τέλος μιας έκθεσης

Το να διαλύεις μια ...έκθεση σε αφήνει με ένα συναίσθημα απέραντης θλίψης. Σήμερα μαζέψαμε τα τελευταία κομμάτια από τη γκαλερί και στη πραγματικότητα ότι είχε μείνει μετά από είκοσι μέρες φώτα και χειροκρότημα είναι μερικά κομμάτια ξύλο, τρία δεμάτια από πλέγμα, τριάντα κιλά άμμος για μια κατασκευή που είχα φτιάξει και σκόνη. Όταν έσβησα τα φώτα και αποχαιρέτησα την υπεύθυνη της γκαλερί ήταν σαν να αποχαιρετούσα και τα έργα που είχα παρουσιάσει.

Βέβαια υπάρχει η ...επόμενη και αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο συναρπαστική μιας και γίνεται σε μια από τις γνωστές γκαλερί του Λονδίνου, αυτή τη φορά παρουσιάζω κάτι ολοκαίνουργιο σε ένα χώρο πραγματική έμπνευση μιας και η μία αίθουσα της γκαλερί μοιάζει με τούνελ. Στο μεταξύ στην αρχή της χρονιάς συμμετέχω και στις εκδηλώσεις στο Turku που το νέο έτος θα είναι μια από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες.

Κατά τα άλλα κάποιος εδώ βιάζεται για να έρθουν τα Χριστούγεννα και έχει στείλει τόσα γράμματα στον Άι Βασίλη με παραγγελίες που έχω αρχίσει να ...τον λυπάμαι!!! Στην υπόδειξη ότι ο Άι Βασίλης μπορεί να φέρει μόνο δύο δώρα ...του έγραψε καινούργιο γράμμα με υποδείξεις του πως μπορεί να βάλει περισσότερα δώρα στο σάκο του!!!

Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζέψω ένα χώρο γεμάτο από ξύλα, καρφιά, άμμο και τελάρα που μόλις ξεφορτώσαμε, ομολογώ ότι σε καμιά σχολή δεν σε προετοιμάζουν για το πόσο χαμαλίκι έχει η τέχνη, και σιγά σιγά να προετοιμαστώ για το επόμενο πακέτο που είναι μια σειρά από ομιλίες συμπεριλαμβανόμενου και του θέματος της γυναικείας κλειτοριδεκτομής που ξέρετε ότι ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια μιας και το θέμα είναι σοβαρό εδώ με τους Σομαλούς μετανάστες και παρ' όλο που κατά περιόδους τα ΜΜΕ σε όλο το κόσμο αναφέρονται σε αυτό και διάφορες γνωστές προσωπικότητες μιλάνε δεν έχει σταματήσει, ούτε καν ελαττωθεί απ' εναντίας επειδή είναι παράνομη και τη κυνηγάνε, γίνεται κάτω από άθλιες συνθήκες που στο τέλος κοστίζουν ζωές.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουάου..
Έκθεση σε γκαλερί του Λονδίνου...

Χμ,χμ..Δέν βλέπω σχόλια σ΄αυτό το πόστ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακάρι να 'μαστε μαζί σου και να απολαμβάναμε τις εκθέσεις σου,κι ας κουβαλούσαμε εμείς τα "τελαροσύρματά" τους.Ας είναι,και στο Λονδίνιουμ θα σκίσεις κι ας μην είμαστε εκεί,θα ναι σα να είμαστε...Όσο για τον Αη Βασίλη,εδώ είναι κάποιος που προσπαθεί να κρατήσει το μύθο ζωντανό κι ας κοντεύει τα 14 (μην τυχόν και χάσει το δώρο...)κι εσύ λες για το μικρούλι?
Σ αγαπάμε πολύ πολύ,
το αγγελοπαπί σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως ελεγε ο Αυλωνιτης για την Βασιλειαδου : "Μας την ζητάνε και απο ξένες χώρες !"

Μας τον ζητάνε και στο Λονδινο !

Εν τω μεταξυ ο κινεζάκος του προηγουμενου post πρεπει να ειναι ανθρωπος με πολυ χιουμορ,η μεταφραση του μυνηματος του απο το google ειναι ή παρακατω :

"Τερμίτες που ανήκουν σε Isoptera, Ταϊβάν, συνολικά 4 οικογένειες 12 γένη και 16 είδη τερμίτες, τα πιο επικίνδυνα και το δυναμικό της Ταϊβάν τερμίτες, κίτρινο και μαύρο-φτερωτό άκρων Reticulitermes εδάφους τερμιτών. Τερμιτών σώμα αδύναμη και επίπεδη, λευκό, κίτρινο, κοκκινόμαυρος ή σκούρο καφέ είναι όλα τα είδη των διαφορετικών τύπων του χρώματος σώμα δεν είναι το ίδιο. Μάσημα το στόμα τυπικό στυλ, κεραίες που μοιάζουν με χάντρες. Έχουν μακρά φτερά, τα φτερά και βραχυπρόθεσμα δεν πτέρυγα τύπου. Φτερωτό είδη έχουν δύο ζεύγη στενά πρότυπα των πτερύγων ποιότητα, το μέγεθος πτέρυγα, το σχήμα και φλέβωση πτέρυγα είναι παρόμοια, με την ονομασία Isoptera. Μετά από μια σύντομη πτήση από φτερωτό τερμίτες, θα πέσει από τη βάση της μοναδικής εγκάρσια αρθρώσεις."

Καλημερα απο μια ηλιολουστη σχεδον ανοιξιατικη Αθηνα.
Βαγγέλης
Ο χρήστης Кроткая είπε…
1. Για δώσε πιο πολλές λεπτομέρειες για το Λονδίνο. Έχω κάνα χρόνο να παώ και έχει αρχίσει να μου λείπει!

2. Ο βέλγος Άγιος Βασίλης πάντως έχει αρχίσει να ετοιμάζεται ήδη!! :)

3. Για την κλειτεριδεκτομή, είδες αυτό: http://krotkaya.wordpress.com/2009/11/04/liniciatrice/;

Επίσης: http://www.arte.tv/fr/Comprendre-le-monde/excision/1447376,CmC=1467688.html
20000 γυναίκες στη Γερμανία
7000 στην Ελβετία
3000 στο Βέλγιο
Και τα νούμερα δεν είναι ακριβή, καθώς η πληροφόρηση είναι δύσκολη και το θέμα ταμπού.
Ο χρήστης ovi είπε…
ανώνυμε και μένα με ξάφνιασε ...ευχάριστα το νέο όταν ήρθε, κι εγώ ουάου είπα!!! Χαχαχα

Αγγελοπαππί, ελπίζω τον Άι Βασίλη να τον περιμένουν από ...Φιλανδία πλευρά!!!
Ο χρήστης ovi είπε…
白痴
Ο χρήστης ovi είπε…
Βαγγέλη, σε ...ευχαριστώ για τη μετάφραση με έκανες να γελάσω! Όσο για το Λονδίνο ...καιρός για εκδρομή! Άνοιξη θα γίνει και το Λονδίνο είναι υπέροχο την άνοιξη.

krot περισσότερες πληροφορίες από ...κοντά!!! Χαχαχαχαχα. Με το ...link υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
Ο χρήστης ovi είπε…
Dear seo,

thank you very much for your comment , but reading that you really like the contents and the articles of my blog I have to presume that you are fluent in Greek, so let’s continue with the details of this link-exchange in Greek!

Άντε να χαθείς χαζούλικο μυρμηγκάκι, με έκανες να γελάσω πρωί-πρωί!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχμ, εγώ τα βλέπω τα λινκς, αλλά δοκιμάζω ξανά:

http://www.arte.tv/fr/Comprendre-le-monde/excision/1447376,CmC=1467688.html

και

http://krotkaya.wordpress.com/2009/11/04/liniciatrice

δοκίμασε και με κόπυ-πεηστ!
Ο χρήστης advocatus diaboli είπε…
Λονδίνο την άνοιξη; Παρακαλώ να με έχετε... στην υποψία σας και μένα!!!!
Ο χρήστης Кроткая είπε…
μα, τι στο καλό παίζει πια με αυτό τον κινέζο;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί Ελληνικής κοινότητας στη Φινλανδία ...ξανά!

Διάλειμμα με χιόνι

Κασσελάκιος ο λόγος