Πούτιν, Ουκρανία, Μενδώνη και άλλα ακροδεξιά

Τις τελευταίες μέρες και με τα γεγονότα της Ουκρανίας εν εξελίξει, διαβάζω διάφορα πράγματα που ενώ θα ήθελα να εκφράσω άποψη αρνούμαι να το κάνω πια μέσω του φατσοβιβλίου και του εθνοπατριδοακροδεξιόμετρου που έχει αμοληθεί εκεί. Έτσι λοιπόν:

1ον. Ο Πούτιν ΔΕΝ είναι κομουνιστής, ΔΕΝ ονειρεύεται την αναβίωση της Σοβιετικής Ένωσης και η σημερινή Ρωσία ΔΕΝ είναι κομουνιστική χώρα.

Ο Πούτιν είναι ένας αυταρχικός λαϊκιστής, ακροδεξιός εθνικιστής φασίστας, νάρκισσος, κρυφορατσιστής και φανερά ομοφοβικός. Λίγες διαφορές από τον Αμερικάνο Ντόναλντ Τραμπ και γιαυτό και τα είχαν βρει.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ο Βλαδίμηρος ήταν το ίνδαλμα και μελλοντικός σωτήρας του κάθε καλού Έλληνα χριστιανού οικογενειάρχη και πατριώτη.

Αυτόν ακριβώς τον Βλαδίμηρο η σημερινή ακροδεξιά κυβέρνηση, Κυριάκου ‘Κούλη’ Μητσοτάκη, κατηγορεί σαν αυταρχικό δολοφόνο και ιμπεριαλιστή αφήνοντας υπονοούμενα (σε μια προσπάθεια σύνδεσης με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και με πολύ βοήθεια από τα πετσοπληρωμένα Ελληνικά ΜΜΕ ότι είναι και ...αριστερός και κομμουνιστής που ονειρεύεται την αναγέννηση της ΕΣΣΔ.
Ζωτικό χώρο” ψάχνει ο παλιομαλάκας ο φασίστας, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση!

2ον. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει πάρα πολλές ομοιότητες με την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Με μια ουσιαστική διαφορά, οι σύμμαχοι (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) που κλαίνε, οδύρονται, τραβάνε τα μαλλιά τους και βοηθάνε ακόμα και στρατιωτικά σήμερα την Ουκρανία, στην περίπτωση της Κύπρου, οι σύμμαχοι (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) αγρόν ηγόραζαν και σφύριζαν αδιάφορα ενώ πωλούσαν οπλισμό στην Τουρκία και εκπαίδευαν στελέχη της για να κάνουν καλύτερα τη ...δουλειά τους στα κατεχόμενα.

3ον. Το γεγονός ότι ο Ζελένσκι έχει Εβραϊκό αίμα δεν σημαίνει αυτομάτως και με τίποτα ότι δεν είναι ρατσιστής, ομοφοβικός και κατακάθι φασίστας.

Απεναντίας και γι αυτό ακριβώς το λόγο τα βρήκε με το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ και με τη βοήθεια τους εκλέγει πρόεδρος.

Το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ έχει συχνά κατηγορηθεί από διεθνείς οργανώσεις και οργανισμούς για ανεξέλεγκτη εγκληματική δράση και επιχειρήσεις πογκρόμ εναντίων Ρωσοφώνων, μεταναστών με ‘αγαπημένους’ στόχους τσιγγάνους, αφρικανικούς, Ινδούς και Πακιστανούς που ζουν ή σπουδάζουν στην Ουκρανία. Εδώ συμπεριλάβετε στους ‘αγαπημένους’ τους στόχους και την Ελληνική μειονότητα, κάτι που φροντίζουν να επιδεικνύουν ακόμα και τώρα κάτω από τα πυρά του Ρωσικού πυροβολικού. Υπάρχουν δεκάδες επώνυμες καταγγελίες σε διεθνείς οργανώσεις και οργανισμούς που μιλάνε για ονοματεπώνυμες δολοφονίες, βασανισμούς και βιασμούς από τους ...αδερφούς συμμάχους Αζόφ, της κυβέρνησης Ζελένσκι και την κάλυψη που τους δίνει ο μάλλον ιδεολογικός συνοδοιπόρος τους Βολοντίμιρ και διεφθαρμένη κυβέρνησή του.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν δικαιολογεί την Ρωσική εισβολή αλλά ούτε δικαιολογεί και την διεθνή αδράνεια που ΞΕΡΕΙ και προδίδει ...συνενοχή και κάλυψη, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Τουρκία με ανάλογες καταστάσεις.

4ον. Η Λίνα Μενδώνη ΔΕΝ εκλέχτηκε Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας αλλά διορίστηκε σε αυτή τη θέση για να εφαρμόσει το ακροδεξιό, αντιαριστερό, αντικομουνιστικό, ομοφοβικό και ρατσιστικό πολιτιστικό και πολιτισμικό σχέδιο μιας ακροδεξιάς διεφθαρμένης κυβέρνησης υπό έναν ακροδεξιό, διεφθαρμένο και αυταρχικό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο ‘Κούλη’ Μητσοτάκη.

Δεν υπήρξε καμιά κοινοτική οδηγία που να απαγορεύει στην διαδικτυακή μετάδοση των μπαλέτων Μπολσόϊ σε παράσταση που έδιναν στη Μόσχα, ούτε έγινε ξαφνικά ο Τσαΐκόφσκι και η “λίμνη των κύκνων” μουσική επένδυση των εισβολέων στην Ουκρανία. Αλλού είναι το πρόβλημα κι έχει πραγματικά να κάνει – όσο τρελό και σχιζοφρενικό κι αν ακούγεται - με τον ...Τσίπρα!

Ο Κυριάκος ‘Κούλης’ Μητσοτάκης έχει το ίδιο πρόβλημα με τον Τσίπρα που είχε και ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ομπάμα, ΖΗΛΕΥΕΙ! Και σε αυτή τη περίπτωση ο Κυριάκος ‘Κούλης’ Μητσοτάκης νιώθει μειονεκτικά μπροστά στη καλή σχέση που είχε ο Αλέξης με τους Αμερικάνους και μάλιστα με τον θεό του κάθε Κούλη, τον Τραμπ. Έτσι κάνει τα πάντα για να φανεί πιο ...δουλικός στους Αμερικάνους και στο ΝΑΤΟ. Τους απαγορεύετε εσείς Αμερικανάκια να κάνουν μπίζνες στο Αμέρικα; Ε, εμείς θα τους απαγορεύσουμε την βότκα στην Ελλάδα!
Ποιος είναι τώρα το πιο καλό δουλικό, ο Κούλης ή ο Αλέξης;

Σε αυτό το παιχνίδι, η Μενδώνη κάνει απλά την ...δουλειά της σαν καλό δουλικό του δουλικού, ω δουλικό!

Όσο γι αυτά τα, μα το έκαναν κι οι Γάλλοι, μαλακισμένες δικαιολογίες γιατί όπως έλεγε κι η γιαγιά μου, αν σου ζητάγανε να πηδήξεις από τον γκρεμό θα πήδαγες;

5ον. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική κυβέρνηση, τον Ελληνικό λαό και τα Ελληνικά ΜΜΕ για τον τρόπο που υποδέχονται τους πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Και μάλιστα τους δέχονται χωρίς χαρτιά, αυτομάτως άδεια παραμονής και εκτός από σπίτι τους προσφέρουν και εργασία στον τουριστικό κλάδο.
ΔΕΝ θα τους κλέψουν τα λεφτά και τα λίγα τους υπάρχοντα,
ΔΕΝ θα τους βασανίσουν σε αστυνομικά τμήματα,
ΔΕΝ θα τους πετάξουν στο Αιγαίο χωρίς σωσίβια όπως το λιμενικό,
ΔΕΝ θα τους ξεφτιλίσουν, αποκαλώντας τους τρομοκράτες και εγκληματίες σε πρωτοσέλιδα,
ΔΕΝ θα τους αρνηθούν φαγητό, στέγη και σχολεία στα παιδιά τους,
ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί Ελληνικής κοινότητας στη Φινλανδία ...ξανά!

Διάλειμμα με χιόνι

Κασσελάκιος ο λόγος