Επιστροφή

Εδώ είμαι!!! Δηλαδή με το εδώ εννοώ Φιλανδία, εννοώ -4 και χιόνι και μην αρχίσετε να γελάτε όσοι με συναντήσατε στην ηλιόλουστη Αθήνα με κοντομάνικο!!! Καθυστέρησα λιγάκι να γράψω γιατί όπως σας έχω πει συχνά με τους φίλους μου μοιράζομαι τα πάντα, έτσι και αυτοί μοιραστήκανε μαζί μου τους ...ιούς τους και έμεινα στο κρεβάτι μερικές μέρες με πυρετό.

Πυρετός τώρα στο δικό μας σπίτι σημαίνει ότι μπαίνω σε καραντίνα με την πόρτα κλειστή για να μην κολλήσει η Δάφνη που κάθε τόσο έρχεται στη πόρτα και φωνάζει ...να μπω; Ο μπαμπάς όμως είναι ξαπλωμένος και στο κομοδίνο δίπλα του έχει ...27 βιβλία!!! 27 γιατί αν δεν με έπιανε η καρδιά μου μέσα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα 270 αλλά όπως είπα και στο νεαρό στα εισιτήρια δέκα χρόνια δικαιολογούν μερικά κιλά παρά πάνω!!!

Έχω να σας γράψω πάρα πολλά πράγματα για το πως πέρασα στην Αθήνα που με ενοχές παραδέχομαι ότι ήταν κα-τα-πλη-κτι-κά!!! Ο σκοπός μου μιας και αυτό το καιρό δεν δουλεύω είναι να κάνω μερικά αφιερώματα αλλά έτσι για να πάρετε μια γεύση σας λέω ότι ήταν ένας γαστρονομικός μαραθώνιος που βγήκα νικητής!!! Το πιο καταπληκτικό κοντοσούβλι που έφαγα και πιθανότερα το πιο καταπληκτικό κοντοσούβλι που έχω φάει στη ζωή μου ήταν σπιτικό και τρικαλινό και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Πολύ στενός μου φίλος αποφάσισε να μας κάνει το τραπέζι με ...ικαριώτικους μεζέδες (μεγάλη ιστορία με επέτειο σε ένα μήνα αλλά που να σας τη λέω τώρα) έκανε μοναδικό ντιπ με πιπεριά και όπως ήδη είπα το πιο καταπληκτικό κοντοσούβλι.

Στην Αθήνα ανανέωσα τη φιλία μου με ένα ζευγάρι που γνώρισα την προηγουμένη φορά, είναι ένα ζευγάρι ...light, πως λέμε μια cola light, ένα post ολόκληρο χρειάζομαι γι αυτούς, γνώρισα μια καταπληκτική τύπισσα που κυκλοφορεί με το όνομα ...Πίτα, όπως λέμε τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πίτα σουβλάκι με φανταστική προφορά στα γαλλικά και τέλος στη παρέα προστέθηκε μια κοπέλα που ...κοιμάται όπου βρει. Δίπλα σε πιάτο με κοτόσουπα, στον καναπέ, στην καρέκλα την ώρα που τρώγαμε. Σε αυτήν δεν έχω σκοπό να κάνω post αλλά σειρά από ...cartoons!!!

Ανακάλυψα τους ...emo!!! έκανα και μια φιλότιμη προσπάθεια να τους ...μοιάσω τουλάχιστον εμφανισιακά αφού κι εγώ μια ζωή μαύρα φοράω, έκανα και την ανάλογη κόμμωση αλλά το βαφτιστήρι μου ...αρνήθηκε να με εμφανίσει!

Τέλος συνάντησα κάποια avatar που πήραν μορφή και τη ζεστασιά τους την κρατάω μόνιμα μαζί μου. Η Πωλίνα μας είναι πια μέλος της οικογένειας μας, περιμένει από εμένα ένα mail αλλά έχω σκοπό να της απαντήσω με ένα post γιατί το ταλέντο δεν πρέπει να κρύβεται. Με την Advocatus Diaboli εκτός από την ημέρα γέννησης τώρα πια ξέρουμε ότι μας συνδέουν πάρα πολλά άλλα πράγματα και ξέρουμε ότι στην Αθήνα άρχισε μια φιλία που θα κρατήσει πολλά χρόνια. Ο αγαπητός μου υπουργός ο zouris έχει κλέψει από μένα μια υπόσχεση, την επομένη φορά που θα βρεθούμε να περάσουμε ώρες λέγοντας ιστορίες από το ένδοξο παρελθόν μας. Η Victoria και ο Μιχάλης τι να πω, παιδιά νιώθω ότι δεν σας χόρτασα και είναι πολλές οι ιστορίες που έχετε να μου πείτε για το τραμ ...Αθήνα Γιάννενα!!! Και άφησα τελευταία την Aphrodite που όπως τα γραπτά της αεικίνητη, πληθωρική, ακαταμάχητη και τρυφερή που φυσικά την περιμένω μαζί με τις πριγκίπισσες της στη Φιλανδία.

Με πολλούς άλλους δεν είχα την ευκαιρία να τους δω από κοντά αλλά να μιλήσω μαζί τους από το τηλέφωνο και που ξέρετε ...το Ελσίνκι δεν είναι τόσο μακριά πια όσο φαίνεται στο χάρτη ειδικά τώρα που αποκτήσαμε και απ’ ευθείας γραμμή Ελσίνκι Αθήνα.

Το άφησα για το τέλος αλλά για μια αγαπημένη ψυχή στη Θεσσαλονίκη, μια άλλη στη Κρήτη και μια στη Μυτιλήνη ...παιδιά αδύνατο. Το ξέρω ότι είναι μόνο ...35 λεπτά αλλά για να τα καταφέρω θα έπρεπε να μείνω περισσότερο από τις 7 ημέρες που είχα την δυνατότητα. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά και έπρεπε να έχω και ...mustamakkara μαζί μου αλλά αυτό θα το καταλάβει μόνο ο παρά λίγο παραλήπτης!!!

Στέλιο και Μπέσυ, ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την σημαντική για μας αγάπη σας. Γιάννη εμείς θα τα πούμε στο Ελσίνκι σε λίγες ...μέρες!!!

Σήμερα δεν έχει φωτογραφία αλλά ...έρχονται!!!

Σχόλια

Ο χρήστης zouri1 είπε…
Αισθανομαι πολυ τυχερος,που εγω μπορεσα και σε γνωρισα.Ειχα καταλαβει οτι εισαι μεγαλη μορφη,αλλα τωρα καταλαβα ποσο μεγαλη μορφη εισαι.
Τις ιστοριες σου απο την μερα που εφυγες τις λεω συνεχως σε φιλους μου.Αφου φαντασου δεν τους λεω καμμια δικια μου,γιατι ειναι τοσο ασημαντες.
Θελω την συνεχεια απο την Ν.Αφρικη,απο την Λιβυη,απο το Σουδαν απο,απο απο.Ειπα και καποια στο trol,ετσι για να ζηλεψει που δεν μπορεσε να ρθει.
Ο χρήστης phivos είπε…
Χμ!
Ο χρήστης advocatus diaboli είπε…
Ανεξάντλητος! Αυτό έχω να πω: σε ιστορίες, σε κέφια, σε χιούμορ, σε δύναμη, σε όλα. Χαιρετώ κι εγώ επι τη ευκαιρία αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα μαζί σου και ειδικά τον Ζούρι και την Αφροδίτη, με τους οποίους καταδιασκέδασα. Εχουμε να λέμε τα χρόνια που έρχονται, αυτό είναι σίγουρο.
Ο χρήστης trol είπε…
ζήλεψα κακέ ζουρί, ζήλεψα, έσκασα, γ*** την κοζανη μου, στου διαόλου την μάνα @*$*@)$$(#

εεε
καλημέρα :)
Ο χρήστης ovi είπε…
Καλέ μου zouri, θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και να ανταλλάξουμε ιστορίες γιατί μη νομίζεις ότι θα ξεφύγεις έτσι εύκολα την επομένη φορά!!! ;D

Τρυφερέ phivo, χμμμμ; Δηλαδή τι ...χμμμμ; ξέρω καταπληκτικό jazz ...υπόγειο γιατί μόνο για club δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στο L’isle adam και είναι στο πρόγραμμα για βράδυ με τρίο πιάνο!!! ;)

advocatus diaboli είμαστε μια περίεργη γενιά που μόνο η δύναμη του χιούμορ μας κρατάει!!! Πολλά φιλιά!!! :)

trol δεν θέλω ζήλιες, είπαμε ότι το επόμενο ταξίδι είναι ...θεσσαλονίκη!!! ;)
Ο χρήστης Yannis H είπε…
Εμ, βέβαια! Έχοντας υποσχεθεί ότι αν έρθεις δεν θα θυμάσαι τίποτα, εσύ σκέφτηκες πρώτα το μπλογκ και ότι δε θα έχεις να γράψεις!

Γμτ.

Τεσπα, που θα πας; Θα τα πούμε κάποια φορά. :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά...σου κρατάω μούτρα όπως καταλαβαίνεις...τόσο για το στήσιμο στο ραντεβού 2-3-4 όσο και γιατί δεν πήρες ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα, λοιπόν...!! Αυτά προς το παρόν. Οπως καταλαβαίνεις θα επανεργοποιήσω το blog μετά τις 11...Πέρασες καλά πάντως....
salome
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Καλά, ο Κολοσσός της Ρόδου έφυγε νωρίς, αλλιώς θα γκρεμοτσακιζόταν έτσι ή αλλιώς με την επίσκεψη του μπλογκόλιθου Ovi εις τα πάτρια εδάφη! Εμ, οι bigger than life άνθρωποι φαίνονται, πώς να το κάνουμε?!

Εχω μείνει ελαφρώς καγγέλου και ενεού γωνία με το πόσο amazing είστε ΟΛΟΙ σας από κοντά, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΘΑΝΟ και το ξέρεις ρε μπαγάσα! Γροθιά στα μούτρα όσων νομίζουν ότι οι μπλόγκερς είμαστε στραβοχυμένοι λουκουμάδες με πέντε πόδια, δέκα χέρια και περδικλωμένα κέρατα...

Χαιρετισμοί -και κανονιοβολισμοί μη σας πω- μπλογκικοί και λίγα λέμεεεε!!!!

Καταδιασκέδασα κι εγώ πάρα πολύ με τον Υπουργό Ζούρειο Ιππο (πού ήσουν εσύ μωρέ?!) και την Μις Σατανία Advocatus Diaboli (που για την παρέα μου σημαίνει χιούμορ που σκοτώνει!).

Επίσης θυμήθηκα πώς είναι όταν δεν έχεις μπλογκ ή όταν έχεις αλλά δεν έχεις χωθεί ακόμη ως τα μπούνια (τι δροσιά αυτά τα υπέροχα παιδιά, εμείς νομίζω το κάψαμε!).

Και γενικώς... ερωτεύτηκα τη Φινλανδία γμτ!

Δε μου φτάνει που έχω ένα "κάτι" με τη Φλωρεντία και την Σκωτία ολόκληρη, τώρα έχω λυσσάξει και για χιόνια και σάουνες και μπλογκοπαρέα με βόρειο σέλας! Με τον Ovi να ψήνει κάστανα ή ξέρω-γω τι άλλο (είμεθα και χορτοφάγοι, τα κοψίδια δεν παίζουν) και να μας λέει ιστορίες από το Αλβανικό Επος .... εεεεε... τι λέω, από το Αφρικα και τη Μέση Ανατολή κι εγώ δεν ξέρω από πού αλλού....

Οσο εμείς θα φροντίσουμε να μάθουμε στη Δάφνη να τρώει ρεβυθοπουρέ για μεσημεριανό και σάντουιτς με μερέντα τα μεσάνυχτα, που θα κάνουμε princess tea-party (είναι απίστευτο να σε ξυπνάνε για να σου κάνουν τέτοια πάρτυ και να σε αφήνουν να τρως ό,τι ζαχαρωτό τραβάει η όρεξή σου μια φορά το χρόνο πχ), θα παίρνουμε συμβουλές και ασκήσεις ψυχραιμίας από την Κάτρη (διότι κάθε μεσογειακή γυναίκα θα είχε γίνει συζυγοκτόνος το λιγότερο με αυτά τα "άντε γειά, τα λέμε σε κάνα τρίμηνο, αλλά μπορεί και όχι, απαρτχάιντ είναι αυτό!") και γενικώς... θα κοιτάζουμε πώς να μπούμε... στο φινλανδικό δημόσιο και να μην ξαναπατήσουμε δώ!

Αλλά τότε θα πρέπει να δουλεύουμε, ε?

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... σκεψ σκεψ...

Καλά, σε ξαναβλέπω να μας ξανάρχεσαι οσονούπω, αν μη τι άλλο, παρ'όλο το κρύο, εξακολουθούμε να είμαστε σήμερα με μακουδάκια το πρωί αν δεν φυσάει πολύ... Νοέμβρη μήνα!

Να σας έχει ο Θεός καλά παίδες, χαμογελάω σαν ηλίθια στην οθόνη τώρα που τα γράφω αυτά, και ορίστηκε, το fan-club του Ovi έχει ήδη μέλη και καταστατικό!
:)))))))))))

Φιλιά πολλά σε όλους!

ΥΓ- Ovi μη λες ψέμματα για μένα, θα μεγαλώσει η μύτη σου! Αλλά από την άλλη... λέγε, λέγε, θ'απολύσω τον PR-τζή που έχω και θα προσλάβω εσένα, αυτός το μόνο που μου έκανε είναι να με περιφέρει βοϊδομάτα, τσίτσιδη και ξεμαλλιάρα από μουσείο σε μουσείο κάτι εκατόχρονα τώρα, σκιτζής παιδί μου!
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Κι όπως σας είπα, για το θέμα της Υγείας (μετά την Αμαλία και τον χαμό της, θυμάστε?) Βίντεο για το petition, δείτε και προωθήστε το και εδώ το petition για να υπογράψουμε.

Να μην το ξεχνάμε ρε παιδιά, γίνεται της τρελλής στα νοσοκομεία μέσα, είμαι αυτόν τον καιρό να τρέχω σε δύο και έχει λιγωθεί η ψυχή μου από το τι βλέπω!

Εδώ ψηφίζουμε Φινλανδία και με τα πέντε πόδια, τα δέκα χέρια και τα περδικλωμένα κέρατα...
Ο χρήστης ovi είπε…
Πρίν από μια ώρα ενας νεαρός μπήκε σε σχολείο στα προαστια του Ελσίνκι οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί. Τα θύματα μετράνε 4 - 5, ενα σίγουρα νεκρός μαθητής και ο ένας σίγουρα καθηγητής. Νεώτερα καποια στιγμή τοπ βράδυ γιατί γίνεται χαμός τώρα!
Ο χρήστης ovi είπε…
Ο τύπος είχε κάνει video από πρίν και μπορείτε να το δείτε εδώ: http://youtube.com/watch?v=FErcNl3Tjh0
Ο χρήστης Yannis H είπε…
Το κατέβασαν...
Ο χρήστης trol είπε…
http://www.euronews.net/index.php?page=info&article=452596&lng=1#

has some footage here

:/
Ο χρήστης Yannis H είπε…
Απίστευτο; είδα ειδήσεις σε δύο ιδιωτικά κανάλια - δεν ανέφεραν καν το περιστατικό. Ζωνανιά σε απευθείας, μαγνητοσκοπημένα, από αρχείο, σε συζήτηση, σε πάνελ και μετά Γιωργάκης-Βενιζέλος. Μια μόνο εξωτερική είδηση (ον Σαρκοζί στις ΗΠΑ) και μετά αθλητικές ειδήσεις.

Κατά τα άλλα φοβόμαστε την παγκοσμιοποίηση γιατί λέει χάνουμε την ελληνικότητά μας...
Ο χρήστης trol είπε…
γμησε τα είναι
ίντερνετ μόνο γιάννη
Ο χρήστης ovi είπε…
Οκτώ οι νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή και μιας νοσοκόμας. Τα έξη παιδιά είναι Φιλανδοί αλλά θυμηθείτε ότι και το παιδί που γεννήθηκε στη Φιλανδία από σομαλούς γονείς είναι Φιλανδός. Κάποια από τα έξη παιδιά δεν έχουν τα ...φιλανδικά χαρακτηριστικά. Ο νεαρός πήγε έχοντας αφήσει πίσω του ένα γράμμα που αναφέρεται στη καθαρότητα των Φιλανδών και σε μια μίζερη κοινωνία που έχει γεμίσει με ...μίγματα. ήταν μέλος παραστρατιωτικής ομάδας με κέντρο της ένα όμιλο σκοποβολής και δυστυχώς για μένα πριν από ένα μήνα είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο κάτι αλλάζει τελευταία στη Φιλανδία και που αναδημοσιεύτηκε και στη Γαλλία και πάλι σήμερα είμαι ο μοναδικός που μιλάει για τις ευθύνες της κυβέρνησης και όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Όταν πριν από πέντε χρόνια όλοι γέροι και μικροί κυκλοφορούσαν με μπλουζάκι με το γνωστό κράνος και το κείμενο, τους δείξαμε μια φορά θα τους δείξουμε πάλι, και λίστα με τις ρωσικές πόλεις που είχαν καταλάβει οι Ναζί κανένας δεν μίλαγε, λοιπόν τώρα το πληρώνουμε όλοι μαζί.

Σήμερα όλες οι σημαίες είναι μεσίστιες και υπάρχει μια γενικότερη παγωμάρα αλλά δυστυχώς έχουν από το πρωί αρχίσει να μιλάνε για ...φτωχή οικογένεια με άνεργη μητέρα, για το φθινόπωρο που φέρνει μελαγχολία και πάλι νιώθω πολύ μόνος μου μιας και είμαι ο μοναδικός που μιλάει για ευθύνες μιας κυβέρνησης και μιας κοινωνίας που φτιάχνει εθνική συνείδηση βασισμένη σε διαστρέβλωση της αλήθειας.
Ο χρήστης ovi είπε…
στα αγγλικά αλλά θα καταλάβετε, το 'μανιφέστο' του νεαρού

What do I hate / What I don’t like?

Equality, tolerance, human rights, political correctness, hypocrisy, ignorance, enslaving religions and ideologies, antidepressants, TV soap operas & drama shows, rap -music, mass media, censorship, political populists, religious fanatics, moral majority, totalitarianism, consumerism, democracy, pacifism, state mafia, alcholohics, TV commercials, human race.

What do I love / what do I like?

Existentialism, self-awareness, freedom, justice, truth, moral & political philosophy, personal & social psychology, evolution science, political incorrectness, guns, shooting, BDSM, computers, internet, aggressive electronic and industrial rock & metal music, violent movies, , FPS –computer games, sarcasm, irony, black humour, macabre art mass & serial killer cases, natural disasters, eugenics

Hate, Im so full of it and I love it. That is one thing I really love. Some time ago, I used to believe in humanity and I wanted to live a long and happy life… but then I woke up. I started to think deeper and realized things. But it was not easy to become existential… knowing as much as I know has made me unhappy, frustrated and angry. I just can’t be happy in the society or the reality I live. Due to long process of existential thinking, observing the society I live and some other things happened in my life… I have come to the point where I feel nothing but hate against humanity and human race.

Life is just a meaningless coincidence… result of long process of evolution and many several factors, causes and effects. However, life is also something that an individual wants and determines it to be. And I’m the dictator and god of my own life. And me, I have chosen my way. I am prepared to fight and die for my cause. I, as a natural selector, will eliminate all who I see unfit, disgraces of human race and failures of natural selection.

You might ask yourselves, why did I do this and what do I want. Well, most of you are too arrogant and closed-minded to understand… You will proprably say me that I am “insane”, “crazy”, “psychopath”, “criminal” or crap like that. No, the truth is that I am just an animl, a human, an individual, a dissident.

I have had enough. I don’t want to be part of this fucked up society. Like some other wise people have said in the past, human race is not worth fighting for or saving… only worth killing. But… When my enemies will run and hide in fear when mentioning my name… When the gangsters of the corrupted governments have been shot in the streets… When the rule of idioracy and the democratic system has been replaced with justice… When intelligent people are finally free and rule the society instead of the idiocratic rule of majority… In that great day of deliverance, you will know what I want.

Long live the revolution… revolution against the system, which enslaves not only the majority of weak-minded masses but also the small minority of strong-minded and intelligent individuals! If we want to live in a different world, we must act. We must rise against the enslaving, corrupted and totalitarian regimes and overthrow the tyrants, gangsters and the rule of idiocracy. I can’t alone change much but hopefully my actions will inspire all the intelligent people of the world and start some sort of revolution against the current systems. The system discriminating naturality and justice, is my enemy. The people living in the world of delusion and supporting this system are my enemies.

I am ready to die for a cause I know is right, just and true… even if I would lose or the battle would be only remembered as evil… I will rather fight and die than live a long and unhappy life.

And remember that this is my war, my ideas and my plans. Don’t blame anyone else for my actions than myself. Don’t blame my parents or my friends. I told nobody about my plans and I always kept them inside my mind only. Don’t blame the movies I see, the music I hear, the games I play or the books I read. No, they had nothing to do with this. This is my war: one man war against humanity, governments and weak-minded masses of the world! No mercy for the scum of the earth! HUMANITY IS OVERRATED! It’s time to put NATURAL SELECTION & SURVIVAL OF THE FITTEST back on tracks!

το κειμενο το εγραψε στα αγγλικά και υπογράφει: Eric von Auffoin
Ο χρήστης Yannis H είπε…
Το τρομακτικό είναι πως έχει λογική και συνέπεια μέσα στον παραλογισμό του…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το να μην ανεβάσεις ποστ αφού έχεις γυρίσει Φιλανδία εντάξει μπορώ να πω με παραξένεψε αλλά το έφαγα...το να μην έχεις κάνει όμως ουδέν σχόλιο για το περιστατικό με τον οπλισμένο νεαρό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι κάτι πάει στραβά με τον υπολογιστή μου! Πάτησα λοιπόν εκείνο το καταπληκτικό κουμπάκι που μου είχε μάθει πριν κάτι χρόνια ένας φίλος (F5!) ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ! πολύ χαίρομαι για τα σχόλια της επιστροφής...και μπορώ να πω ότι η διαφορά με την προηγούμενη επίσκεψη είναι μεγάλη!Επίσης αν δε σταματήσεις να έχεις ασκείς αυτήν την πειθώ σε όλους εμάς που θέλουμε να μεταναστεύσουμε στη Φιλανδία βλέπω να γίνεστε μια δεύτερη Κίνα...και στημένο άγαλμα ovi στην κεντρική πλατεία με μεγάλα γράμματα.."Ο Έλληνας Φιλανδός που μετέτρεψε μια χώρα σε μια ήπειρο"!

χιχι
φιλιά πολλά...

α και για να μην ξεχαστώ κι εγώ με τη σειρά μου αισθάνομαι ευγνόμων που μέσω εσού γνώρισα έστω και για λίγο όλους αυτόυς τους καταπληκτικούς ανθρώπους.

Πωλίνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ωπωπωωωω αυτό το "ευγνόμων" βγάζει μάτι!!!
*ευγνώμων και σβήσε και εκείνο το έχεις κάνεις ασκείς γίνεσαι τρέχεις κι ότι ρήμα μου ρθε το γράψα!:Ρ

Πωλίνα
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Επειδή είναι πολλά αυτά που ήθελα να πω, τα μάζεψα σε περίληψη σε ένα ποστ εδώ, να και δεν περιέλαβα το εθνικιστικό της υπόθεσης στο βαθμό που μας το διηγείσαι τώρα Θάνο...

Τρομάζω, φρικάρω, θλίβομαι πάρα μα πάρα πολύ.

Γιατί κι αυτός και όλοι οι άλλοι που αιματοκύλισαν σχολεία είναι/ήταν παιδιά δικά μας, που ξεκίνησαν με τα ίδιες προδιαγραφές, να είναι μωρά σε ένα κόσμο που υποτίθεται θα τα περιβάλλει με αγάπη...

Το να φτιάχνουμε δολοφόνους είναι τελικά πολύ ευκολότερο απ'ό,τι νόμιζα ποτέ μου...

Η χώρα σχετικά με το βαθμό οπλοκατοχής της, τι λέει?
Ο χρήστης Aphrodite είπε…
Και να πιαστώ από κάτι που είχε γράψει η Πωλίνα (γειά σου κι εσένα κοριτσάρα!) σε προηγούμενο ποστ, "Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η δική σας γενιά ήταν αυτή που γέννησε και μετέφερε το ρατσισμό", ότι προφανώς η γενιά μας ΔΕΝ είναι εκείνη που γέννησε τον ρατσισμό, αλλά είναι σίγουρα εντελώς υπεύθυνη που τον υποθάλπτει, τον υποδαυλίζει και τον συντηρεί. Για να μην πω ότι τον σπονσοράρει κιόλας....

Και το να σιωπούν ή να μην μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα οι δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, συμβάλλει το ίδιο με τέτοιες πράξεις ανθρώπων που πέχουν μάθει να μισούν, στο να έχουμε μακελλειό μικρής ή μεγάλης κλίμακας σε όλον τον πλανήτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί Ελληνικής κοινότητας στη Φινλανδία ...ξανά!

Διάλειμμα με χιόνι

Κασσελάκιος ο λόγος